Műszaki cikkek

Divatáru, Sportfelszerelés

Utazás

Gyermekruházat

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 Itt tájékozódhat a www.szezonalis.hu honlap és webáruház igénybevételével kapcsolatos adatkezelési és adatvédelmi szabályokról.
 
1.      Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk során?
 
A Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. az adatkezelése során alábbi alapelveket követi:
a.      a személyes adatokat jogszerűen és tisztességesen, valamint az Ön számára átláthatóan kezeljük.
b.      a személyes adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból gyűjtjük és azokat nem kezeljük a célokkal össze nem egyeztethető módon.
c.      az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatok az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak, valamint csak a szükségesre korlátozódnak.
d.      Társaságunk minden észszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az általunk kezelt adatok pontosak és szükség esetén naprakészek legyenek, a pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljük vagy helyesbítjük.
e.      a személyes adatokat olyan formában tároljuk, hogy Ön csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig legyen azonosítható.
f.        megfelelő technikai és szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítjuk a személyes adatok megfelelő biztonságát az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szemben.
Társaságunk az Ön személyes adatait
a.      az Ön előzetes tájékoztatáson alapuló és önkéntes hozzájárulása alapján a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft.  minden esetben célhoz csakis a szükséges szinten kezeli, gyűjti, rögzíti, tárolja és felhasználja.
b.      különleges esetekben az Ön adatainak kezelése jogszabályi előírásokon alapul és kötelező jellegű, ilyen esetekben erre a tényre külön felhívás kerül.
c.      bizonyos esetekben az Ön személyes adatainak kezeléséhez a Szez.nális Médiareklám és Kereskedelmi kft, vagy pedig harmadik személynek fűződik jogos érdeke, például a honlap, webáruház és mobil alkalmazás működtetése, fejlesztése és biztonsága.
 
2.      Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi kft-ról
 
Székhely/cím: Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. 5000 Szolnok Meggyes László utca 15
 Telefonon: +3670/2783508
Email: ugyfelszolgalat@szezonalis.hu 
Adószám: 23726097-1-16
Szolnoki Törvényszék Cégbíróság Cg: 16-09-013785
Számlatulajdonos: Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi kft.
Bankszámlaszám: 10700309-70269255-51100005
Honlap: www.szezonalis.hu
Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére.
Kamarai tagság: Kereskedelmi és iparkamara
takság tevékenységét engedélyező hatóság neve és az engedély száma: Kereskedelmi és iparkamara, JA23726097
Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft.  tárhely szolgáltatójának neve, címe és elérhetősége:
Cégnév: Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft
Székhely: H-5000 Szolnok, Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32
Telephely: H-5000 Szolnok, Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32
Telefonszám: +3670/364-2297
Postázási cím: H-5000 Szolnok, Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32
E-mail: info@kmak.hu
 
Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. az adatok kezelése során – ügyfeleink színvonalas kiszolgálása érdekében – az alábbi adatfeldolgozókat veszi igénybe:
 
 
NÉV
 
CÍM
 
TEVÉKENYSÉG
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 IT szolgáltatás
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 tárhely szolgáltatás
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 rendszergazdai tevékenység
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 Hírlevélküldő rendszer A1MAIL
Magyar Posta Zrt 1138 Budapest Dunavirág út 2-6 futárszolgálat
Foxpost 1097 Budapest Táblás u.36-38/C futárszolgálat
Számadó Plusz Bt 1103 Budapest Farkasalma u. 11 könyvelés
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 adatbázis karbantartás és feldolgozás, riportok készítése
 
Direkt marketing és/vagy hírlevél kapcsolatos adatfeldolgozók
 
 
NÉV
 
CÍM
 
TEVÉKENYSÉG
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 IT szolgáltatás
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 tárhely szolgáltatás
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 adatbázis karbantartás és feldolgozás, riportok készítése
Kelet-Magyarországi Adatközpont Kft 5000 Szolnok Boldog Sándor István körút 4. (Vízügyi Székház) 2.32 direkt marketing
 
Amennyiben az adatfeldolgozók köre bővül abban az esetben, a változások hozzákerülnek jelen tájékoztatónkban.
 
A Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft által kezelt adatok:
Tevékenység          megnevezése és az adatkezelés célja Jogalap Kezelt adatok Időtartam Nyilvántartási szám
Honlap látogatása
Cél a honlap rendeltetésszerű és színvonalas működésének biztosítása,
a szolgáltatásaink minőségének ellenőrzése és javítása,
a rosszindulatú, weboldalunkat támadó látogatók beazonosítás,
a látogatottság mérésére,
statisztikai célok
Társaságunk jogos érdeke IP cím
a látogatás időpontja
a meglátogatott aloldalak adatai,
az Ön által használt operációs rendszer és böngésző típusa
 
 
12 hónap  NAIH-76965/2014
Regisztráció a honlapon
Cél a látogatóinknak teljesebb felhasználói élmény nyújtása
értesítés üzemszünetről, társaságunk elérhetőségének módosulásáról, stb.
hozzájárulás vezetéknév, keresztnév
e-mail cím
a regisztráció törléséig, illetve a hozzájárulás visszavonásáig NAIH-76965/2014
Webáruház szolgáltatásainak igénybe vétele
Cél a látogatók regisztrációja és nyilvántartása,
megrendelések kezelése és teljesítése,
a vásárlások, a számlázás és a kézbesítés kezelése,
panaszok kezelése, visszahívások ügyintézése,
vásárlóink szokásainak elemzése,
vásárlóinkkal kapcsolattartás.
 
hozzájárulás
szerződés
jogszabályi rendelkezés
(GDPR 6.cikk (1) bek. c) pont,
Eker tv. 13/A §,
Számv. tv. 169. §).
teljes név,
telefonszám és e-mail cím,
az Ön vásárlásainak adatai (termék, mennyiség, ár, időpont),
fizetéssel kapcsolatos adatok (fizetési határidő, bankszámlaszám, bank- vagy hitelkártyaszám, e-pénztárca, utánvétel, stb.),
egyszeri vagy tartós kedvezmények, akciókban részvétel,
kiszállítással kapcsolatos adatok: kiszállítási határidő és kiszállítási cím (irányítószám, település, közterület neve és jellege, házszám, emelet, ajtó) vagy az átvételi pont adatai,
számlázási név, természetes személy esetén teljes név,
az Ön adószáma vagy adóazonosító jele (amennyiben ezek az adatok a számlázáshoz szükségesek)
számlázási cím (irányítószám, település, közterület neve és jellege, házszám, emelet, ajtó).
webáruház működésének időtartama alatt határozatlan ideig, de legkésőbb az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig
 
A szerződések teljesítéséhez kapcsolódó adatok megőrzési ideje 5 év.
 A kiállított számláknak és azon iratoknak, melyek alapján a számlák kiállítása megtörtént, a megőrzési ideje 8 év.
 
 
NAIH-76965/2014
Hírlevél szolgáltatás
Cél: kapcsolattartás,
Önt új akciókról, új termékeinkről kap értesítést
 (Jelenleg nem üzemel a szezonalis.hu oldalon)
hozzájárulás teljes név,
e-mail cím
hírlevélről történő leiratkozásig nyilvántartásba vétel száma:
NAIH-76965/2014
 
Direkt marketing szolgáltatás
az Ön vásárlói szokásainak elemzése alapján
személyre szabott ajánlatokat készít és küld,
Megkeresés üzletszerzési célból Önt,
az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat kaphat. (Jelenleg nem üzemel a szezonalis.hu oldalon)
hozzájárulás teljes név,
születési időpont (16 vagy 18 életév betöltésének igazolásához)
e-mail cím,
telefonszám (nem kötelező)
online azonosító szám (nem kötelező)
az Ön vásárlásainak adatai (nem kötelező)
direkt marketing szolgáltatásról leiratkozásig nyilvántartásba vétel száma:
NAIH-76965/2014
Ügyintézés, panasz
  • észrevételre, panaszra válaszadás
  • jogi kötelezettség
  • teljes név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • levelezési cím
  • egyéb személyes üzenet
  • 5 évig
  •  
Nyereményjáték
  • Cél: a Társaság üzletmenetének pozitív irányba befolyásolása figyelemfelhívással és értékes nyeremények kisorsolásával
  • vásárlók elégedettségének növelése
hozzájárulás
jogi kötelezettség
a nyereményjátéktól függően:
  • teljes név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • lakcím
  • résztvevők esetében a játék befejezéséig
  • nyertesek esetében 8 évig
  • nyilvántartásba vétel száma:
NAIH-76965/2014
 
A www.szezonalis.hu látogatóinktól csak akkor kér a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft személyes adataikat, ha regisztrálni, bejelentkezni, nyereményjátékban részt venni, illetve a webáruházunkban vásárolni szeretnének.
A Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. nek nem célja a regisztráció, illetve a webáruház szolgáltatásainak igénybevétele kapcsán megadott személyes adatokat összekapcsolása és a látogatók beazonosítása.
Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel Ön az ugyfelszolgalat@szezonalis.hu e-mail, illetve a fent említett postacímen kérhet további tájékoztatást, válaszunkat késedelem nélkül, 14 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) megküldjük Önnek az Ön által megadott elérhetőségre.
 
3.      Mik azok a sütik és hogyan kezeljük őket?
 
A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az Ön számítógépére úgy, hogy azokat az Ön internetes böngészője menti le és tárolja el. A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már Öntől függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve Ön a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni.  A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.
Vannak olyan sütik, amelyek nem igénylik az Ön előzetes hozzájárulását. Ezekről weblapunk az Ön első látogatásának megkezdésekor ad rövid tájékoztatást, ilyenek például a hitelesítési, multimédia-lejátszó, terheléskiegyenlítő, a felhasználói felület testre szabását segítő munkamenet-sütik, valamint a felhasználó-központú biztonsági sütik.
A hozzájárulást igénylő sütikről – amennyiben az adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik – a  Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft az első látogatás megkezdésekor tájékoztatja Önt és kérjük az Ön hozzájárulását.
Társaságunk nem alkalmaz és nem is engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személyek az Ön hozzájárulása nélkül adatot gyűjthetnek.
A sütik elfogadása nem kötelező, a Társaságunk azonban nem vállal azért felelősséget, ha sütik engedélyezése hiányában a weblapunk esetleg nem az elvárt módon működik.
 
Milyen sütiket alkalmaz a szezonalis.hu?
 
Típus Név Hozzájárulás Leírás Cél Érvényesség
rendszer sütik   nem igényel a webes alkalmazás tűzfalának session sütije, amely a kereszthivatkozások elleni visszaélés megelőzésére szolgál honlap működésének biztosítása böngésző session vége
nyomkövető süti   igényel személyre szabáshoz Ön beállításainak megjegyezése
szolgáltatásunk hatékonyságának növelése
 
180 nap
nyomkövető süti
(harmadik féltől származó)
   
 
nem igényel
új session-ök és látogatók azonosítására,  a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le a weboldal látogatása során harmadik személyek (pl. Google) szolgáltatásaihoz kapcsolódik  
 
180 nap
 
A harmadik féltől származó sütiről (third party cookie) részletesen itt https://www.google.com/policies/technologies/types/,   az adatvédelemről pedig itt https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=hu olvashat
 
4.      Mit kell tudni még webáruházunk adatkezeléséről?
 
A személyes adatokat Ön önkéntesen bocsátja a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft rendelkezésére. A regisztráció, a vásárlás, illetve a Társasággal kapcsolattartása során. Ezért szükséges, hogy adatai közlésekor fokozatosan ügyeljen azok valódiságára, helyességére és pontosságára, mert ezekért Ön felelős. A helytelen, pontatlan vagy hiányos adat akadálya lehet a szolgáltatásaink igénybevételének.
Amennyiben Ön nem a saját, hanem más személy személyes adatait adja meg, úgy tartja a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft, hogy Ön az ehhez szükséges felhatalmazással rendelkezik.
Ön az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor ingyenesen visszavonhatja
  • a regisztráció törlésével,
  • az adatkezeléshez hozzájárulás visszavonásával, illetve
  • a regisztráció során feltétlen kitöltendő bármely adat kezeléséhez vagy felhasználásához való hozzájárulás visszavonásával vagy zárolásának kérésével, az ugyfelszolgalat@szezonalis.hu email címen
A hozzájárulás visszavonásának regisztrálását – technikai okokból –  … napos határidővel a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft., azonban vegye figyelemben, hogy jogi kötelezettségünk teljesítése vagy jogos érdekeink érvényesítése céljából bizonyos adatokat a hozzájárulás visszavonása után is kezelhető (Pl. Számv tv. 169. § , Fogyv tv. 17/A §)
Megtévesztő személyes adat használata esetén, illetve, ha valamelyik látogatónk bűncselekményt követ el vagy Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. rendszerét támadja, az adott látogató regisztrációjának megszüntetésével egyidejűleg adatait haladéktalanul törlésre kerül, illetve – szükség esetén – megőrizzük azokat a polgári jogi felelősség megállapításának vagy büntető eljárás lefolytatásának időtartama alatt.
 
5.      Mit kell tudni direkt marketing és hírlevél célú adatkezelésről?
 Jelenleg a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. nem használ hírlevél célú levelezési rendszert. A facebook-os felületet kizárólag informálás ajánlatok megjelenésére szólgál.
 
6.      Mit kell tudni a nyereményjátékokról?
 
Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft.  kampányjelleggel szervezhet nyereményjátékokat, melyek eseti feltételeit külön szabályzat tartalmazza. Az aktuális akció szabályzata minden esetben megtalálható a honlapon, vagy a nyereményjáték nyitó oldalán, központi helyen elhelyezett linken.
 
7.      Egyéb adatkezelési kérdések
 
Az Ön adatait csak jogszabályban meghatározott keretek között továbbíthatjuk, adatfeldolgozóink esetében pedig szerződéses feltételek kikötésével biztosítjuk, hogy ne használhassák az Ön hozzájárulásával ellentétes célokra az Ön személyes adatait. További információ a 2. pontban található.
Társaság külföldre a GDPR és az Infotv. vonatkozó rendelkezései alapján továbbíthat csak adatot.
A bíróság, az ügyészség és más hatóságok (pl. rendőrség, adóhivatal, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) tájékoztatás adása, adatok közlése vagy iratok rendelkezésre bocsátása miatt megkereshetik Társaságot. Ezekben az esetekben adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíteni kell, de csak a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges mértékben.
Társaság adatkezelésében és/vagy adatfeldolgozásában részt vevő közreműködői és munkavállalói előre meghatározott mértékben – titoktartási kötelezettség terhe mellett – jogosultak az Ön személyes adatait megismerni.
Az Ön személyes adatait megfelelő technikai és egyéb intézkedésekkel védve vannak, valamint biztosítva vannak az adatok biztonságát, rendelkezésre állását, továbbá védve vannak azok a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, sérülésektől illetve nyilvánosságra hozataltól és bármilyen egyéb jogosulatlan felhasználástól.
Szervezeti intézkedések keretében épületeinkben ellenőrizzük a fizikai hozzáférést, munkavállalóinkat folyamatosan oktatjuk és a papír alapú dokumentumokat megfelelő védelemmel elzárva tartjuk. A technikai intézkedések keretében titkosítást, jelszóvédelmet és vírusirtó szoftvereket használunk. Felhívjuk azonban a figyelmét arra, hogy az interneten keresztüli adattovábbítás nem tekinthető teljes körűen biztonságos adattovábbításnak. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a folyamatokat minél biztonságosabbá tegyük, a weblapunkon keresztül történő adattovábbításért azonban nem tudunk teljes felelősséget vállalni, ám a Társaságunkhoz beérkezett adatok tekintetében szigorú előírásokat tartunk be az Ön adatainak biztonsága és a jogellenes hozzáférés megakadályozása érdekében.
A biztonsági kérdésekkel kapcsolatban kérjük az Ön segítségét abban, hogy gondosan őrizze meg honlaphoz és/vagy webáruházunkhoz meglévő hozzáférési jelszavát és ezt a jelszót senkivel se ossza meg.
 
8.      Melyek az Ön jogai és jogorvoslati lehetőségei?
 
Ön az adatkezelésről
  • tájékoztatást kérhet,
  • kérheti az általunk kezelt személyes adataik helyesbítését, módosítását, kiegészítését,
  • tiltakozhat az adatkezelés ellen és kérheti adatai törlését valamint zárolását (a kötelező adatkezelés kivételével),
  • bíróság előtt jogorvoslattal élhet,
  • a felügyelő hatóságnál panaszt tehet, illetve eljárást kezdeményezhet (https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html).
Felügyelő Hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
  • Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
  • Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
  • Telefon: +36 (1) 391-1400
  • Fax: +36 (1) 391-1410
  • E-mail:ugyfelszolgalat@naih.hu
    Honlap:https://naih.hu/
Az Ön kérelmére tájékoztatást kaphat, Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft által kezelt  Ön , illetve az Vállalkozás – vagy a megbízott adatfeldolgozónk által – feldolgozott
  • adatairól,
  • azok forrásáról,
  • az adatkezelés céljáról és jogalapjáról,
  • időtartamáról, ha pedig ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjairól,
  • az adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységükről,
  • adatvédelmi incidensek körülményeiről, hatásairól, illetve az elhárításukra, valamint megelőzésükre tett intézkedéseinkről, továbbá
  • az Ön személyes adatainak továbbítása esetén az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.
A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, 15 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) kapja meg a tájékoztatást. A tájékoztatás ingyenes kivéve akkor, ha Ön a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet már nyújtott be hozzánk. Az Ön által már megfizetett költségtérítést visszatérítésre kerül abban az esetben, ha az adatokat jogellenesen kezeltük vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. A tájékoztatást csak törvényben foglalt esetekben tagadhatjuk meg jogszabályi hely megjelölésével, valamint a bírósági jogorvoslat, illetve a Hatósághoz fordulás lehetőségéről tájékoztatással.
Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft a személyes adatok helyesbítésről, zárolásról, megjelölésről és törlésről Önt, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította, kivéve akkor, ha az értesítés elmaradása az Ön jogos érdekét nem sérti.
Amennyiben az Ön helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem kerül teljesítésre, a kérelem kézhezvételét követő 15 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) írásban vagy – az Ön hozzájárulásával – elektronikus úton közöljünk elutasításunk indokait és tájékoztatjuk Önt a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.
Amennyiben Ön tiltakozik a személyes adatai kezelése ellen, a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, 15 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft. megvizsgálja és a döntésről Önt írásban tájékoztatjuk. Amennyiben olyan döntés született, hogy az Ön tiltakozása megalapozott, abban az esetben az adatkezelést - beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetésre kerül, és az adatok zárolása történik, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesítve lesznek mindazok, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbítottuk, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.
Abban az esetben megtagadjuk a kérés teljesítését, ha bebizonyosodik, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Amennyiben Ön a döntéssel nem ért egyet vagy, ha elmulasztásra kerül a határidőt, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül Ön bírósághoz fordulhat.
Az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik, a per – az érintett választása szerint – az érintett lakhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Külföldi állampolgár a lakóhelye szerint illetékes felügyeleti hatósághoz is fordulhat panasszal.
Kérem Önt, hogy mielőtt a felügyeleti hatósághoz vagy bírósághoz fordulna panaszával – egyeztetés és a felmerült probléma minél gyorsabb megoldása érdekében – keresse meg a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft-t.
 
9.      Melyek a főbb irányadó jogszabályok a Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft tevékenységére?
 
  • a természetes személyeknek a személyes adatok kezeléséről szóló az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR)
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény - (Info tv.)
  • a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.)
  • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény - (Eker tv.)
  • az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény - (Ehtv)
  • a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (Fogyv tv.)
  • a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény. (Pktv.)
  • a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grtv.)
  • a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Számv tv.)
 
10.   Adatkezelési tájékoztató módosítása
 
A Szezonális Médiareklám és Kereskedelmi Kft fenntartja magának a jogot jelen Adatkezelési tájékoztató módosítására, amelyről az érintetteket megfelelő módon tájékoztatja. Az adatkezeléssel kapcsolatos információk közzététele a https://www.szezonalis.hu/adatvedelem.html weboldalon történik.
 
11. Adatok törlése:
 
Regisztrációnál vagy kapcsolatfelvételnél megadott adatok törlése: ugyfelszolgalat@szezonalis.hu
Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-kk törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:
 Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11]
Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en]

Szolnok, 2018-12-08

Kiemelt sportcikk ajánlataink

Kiemelt férfi divat ajánlataink

Kiemelt fiú ruházat ajánlataink

Kiemelt lány ruházat ajánlataink